KEIKI news

Tuotteistamme

About Keiki

Musliini on kangas, joka on tehty huolellisesti kudotusta luonnonpuuvillasta. Musliinipuuvillakankaalla, jolla on luonnollinen koostumus, on tärkeä paikka vauvojen ihon terveydelle. Musliinipuuvilla on ohuempaa ja sileämpää kuin tavallinen puuvilla. Ilmanläpäisevyysominaisuuden ansiosta vauvasi ei hikoile ja voit käyttää musliinituotteita mukavasti ympäri vuoden.

Keikin tuotteet on valmistettu vähintään kahdesta kerroksesta musliinipuuvillaa. Tämän ominaisuuden ansiosta se on erittäin sopiva kangas vauvasi vaatteisiin sekä vauvan peittoihin, kuivaamiseen ja käärimiseen. Näillä kankailla, jotka myös suojaavat vauvojen ruumiinlämpöä, on korkea imukyky. Lisäksi sen rakenne pehmenee enemmän pesussa ja se ei vaadi silitystä. Älä heitä sitä kuivausrumpuun säilyttääksesi sen luonnollisen rakenteen. Siinä on jo ominaisuus, että se kuivuu hyvin lyhyessä ajassa. Suositeltu pesulämpötila on 30° (max 40°).

Ostamme laadukkaat luonnonmusliinikankaat suoraan valmistajalta Turkissa. Turkki tunnetaan maailman laadukkaimpana kankaiden valmistajana. Tuotteillamme on GOTS luomu- ja OEKO-Tex-standardisertifikaatit. Tällä tavalla kankaat ja vaatteet tarkastetaan milloin tahansa tuotannosta myyntiin.

Keikin logoissa käytämme suomalaista metsäkauris vasaa ja husky pentua. Tavoitteenamme on pitää hauskaa Keiki-tuotteiden parissa ja esitellä suomalaisia ​​bambi- ja husky-eläimiä maailmalle.

Tällaisen erikoiskankaan prosessi tuotannosta myyntiin on vaativa ja vaatii huolellisuutta. Toivomme, että kokeilet ja suosittelet Keikin luonnontuotteita läheisillesi.

Rakkaita terveisiä teille kaikille!

Syysterkuin, Anne & Selman
Keiki Concept Oy: n omistajat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *